Khamis, 19 Jun 2008

Seronoknya...

AlhamduliLLAH exam dah abis.. rase best sebab tak yah rasa gelabah baca buku lagi. Yang tinggal cuma rasa gerun dan berdebar tunggu result keluar. Ntah berapala yang saya dapat nanti. Hopefully result yg keluar tak mengecewakan hati ibu dan ayah saya. Yang saya mampu usahakan sekarang hanyalah berdoa dan tawakkal pada Allah. Semoga Allah memberi kejayaan dalam exam kali ini.. Ameen.

3 ulasan:

ana_sajeeda berkata...

hak2..kita pun seronok jugak. tapi seronok mcm ni takkan lama pun..isk...

bint_ramli berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
bint_ramli berkata...

huhu tu la, seronok sebab tak yah bc buku dah.. tapi yg gerunnya result nk kuar nanti.. sengsara ke gembira.. waa