Selasa, 20 Januari 2009

Ngantuknyer... :(

Sedang posting ini sedang ditulis jam telah menunjukkan pukul 1.15 pagi.... waktu utk tido dah ni, tapi memikirkan kerjaku yg belum selesai, tak boleh nk tido lagi la gamaknya. huhu.... ok seputar kejadian hari ni, alhamduliLLAH there were a lot of things that i learnt today... and also not forgetting a lot of wonderful things happened. A friend of mine cerita pasal tahajud and qiam which made me thinking a lots today.. huhu seems it was a signal from Allah that I must start to wake up early in te morning to perform tahajud.. if not now, when i would be starting to do it? Chaiyok.. May Allah help me along the way ameen... i met my friends today and alhamduliLLAH there were fine. And also something had happened as usual but still for me it's really strange.. why must certain people behave in a 'particular' way towards me again and again and again which really bothers me a lot. But if compare to the reality, it couldn't be like what i think.. selalu la jadi cam tu.. kadang2 dah fed up dah tapi nk wat cam ne ttp akan berlaku bende yg sama gak... I don't know why it happened.. Huhu klu la boleh ku tahu ape maksudnye kan ke bagus? Boleh gak nk takhtit ape lepas ni tak pun menghilangkan segala teka-teki yg bermain di mindaku ini huhu... hmmm what else? owh dapat makan ngan k Aishah hari ni.. huhu, dalam hati ni terlintas, tak mau la nk kcu k Shah lagi, mesti die sibuk gile, bile la dapat jumpa dia? Time nk maghrib tadi.. tibe2 k Shah msg ajak bukak pose sekali... uh uh tak ku sangka Allah makbulkan harapanku, alhamduliLLAH hamdan kathira... hmmm cam bese la, hr ni mcm 2 bende aku nk citer ngan k Shah, tapi tak nak la citer byk2 takut k Shah boring... malu pun ye gak..hehe... patu dgr cite k Shah yg besenya akan wat aku berfikir ttg diriku ini, byk yg kene diperbaiki. AlhamduliLLAH for the nice and beautiful day. Ngantuknyer.. bile la maktabah syamilah ni nk abih download huhu

3 ulasan:

صابرة ساجدة berkata...

aritu kita pun download maktabah shamilah dari internet. lama sgt2 tunggu. tapi bila time nak extract tu, macam tak jadi je.. last2 pegi bilik ustaz fuad, mintak dia je masukkan dlm laptop. adalah dlm 20minit je tunggu. :)

Nurhuda Ramli berkata...

huhu, tu la ari tu kite wat cm tu gk, pastu tak leh nk extract, huhuhuhu smpi sekarang tak leh nk download

che bad berkata...

salam perjuangan...

eh, maktabah shamelah ko tak leh pkai lg ke?