Khamis, 22 Januari 2009

Marah?

Tadi kelas training berjalan cam bese, dan this time sy kene munazarah.... the debate was very 'panas'... alhamduliLLAH, i did perform well but not good enough to defeat my other friend yg mmg terer sgt.. ye la klu dah namanya singa dlm debat kan.. so jadi pengganas la die dalam debat tadi. the result as I guessed, sy n my team kalah.Farq ad darajah 4... huhu kecewanya sy. Sy marah sgt nih, plus kecewa plus frust plus n plus plus and plus888.... sy rasa macam nak makan org je, alhamduliLLAH sy tak bleh makan org klu tak mungkin ade org yg sy dah buat sandwich... this time mmg sy tak leh tahan, mmg rasa nk meletup2 je......huhuhuhu inilah sy, ada certain time sy ok but certain time sy gagal gak nk mengawal rasa hati.... ya Rabb pls forgive me. Tapi klu org tanye sy marah tak sekarang, sy dah sejuk sikit, tapi frustration sy masih lagi banyak bakinya huhu.. :(

2 ulasan:

budak kecik berkata...

salam..janganlah marah kak..huhu..rileks la..bro.salman je pun..bukan sape pn..sabak na..

Nurhuda Ramli berkata...

la bukan selalu sy marah.. sekali sekala sy je lepas geram... dah byk hari mood sy senyum dan ok, tk pe la, bg can sy nak mengamuk kejap.. hehe besela sj nk mengada heheh