Rabu, 3 Disember 2008

Arabic Camp 2008 (part 2)

Hari esoknye, kami masih ada lagi aktiviti group binding selepas subuh, tak igt tajuk apa yg kami dapat... lama sgt dah jadi, lupe kronologinya.. tp i'Allah sy masih bleh igt byk bende lagi. Don't worry... hehe. Ok then kitorg sarapan pagi dan gotong royong kemaskan tempat perkhemahan kami. Then selepas berhempas pulas mengemaskan tempat perkhemahan tu, akhirnya kami berpeluang utk mandi di sungai yang telah lama menggamit kami. Bygkan la, tiga hari dok situ br boleh mandi. Padahal setiap hr kami dok mengadap sungai tu tak dapat mandi pun. Huhu alhamduliLLAH finally dapat jgk mandi sungai yg sgt best tu. Walaupun airnya takla sebest Kalumpang, hehe..... tapi best la hehe. Klu tak dapat mandi kat sungai tu mesti kempunan hehe. Tq la kpd lujnah tanfidziyyah krn membenarkan kitorg mandi kt sungai.. then kami berkumpul semula kt hall dgn barang2 kami sebab dah nk balik kan.. Time tu ada briefing sket dr Pak Habib.. Pastu ade penyampaian hadiah. Saat yg ditunggu2 telah tiba, pengumuman nama2 yg bakal naik sebagai wakil UIA bg debat kategori Arab utk training intensif selama sepuluh hari utk persediaan menghadapi Pertandingan Debat DiRaja 2008 yg bakal berlangsung di UIA pd 28 nov sehingga 3 dis 2008. AlhamduliLLAH nama sy ada... nama sy tersenarai utk swing team... AlhamduliLLAH. Dapat jgk masuk Royal Debate...Then kami sume berlepas pulang ke UIA, sy tak tahu ape perasaan org lain, tapi yg pasti sy sgt puas hati dgn camp ni dan sy sgt teruja utk join training ngan debaters yg lain.... AlhamduliLLAH

1 ulasan:

Badrul Aini Sha'ari berkata...

salam perjuangan...

gambar takde ke? ana update blog pun tak tau nak letak gambar pe, sume ade kt nailah...

p/s: la, korg tak mandi ke waktu rehat yg kami kasi? isy3x...