Khamis, 28 Januari 2010

Wajah Baru =)

Setelah berhempas pulas, akhirnye lepas jgk hajat di hati nk menukar wajah blog yang kaler coklat yang aku rasa agak kusam.. huhu.... bile cerita pasal nk tukar template je mesti ade masalah tak lepas itu dan ini... asyik fail je, but alhamduliLLAH barula mengerti macam mn nk mengatasi masalah tu dan mengelak kegagalan yang sama berulang.. dan after alteration and pembetulan sana sini akhirnye jadi la wajah yang ade skrg.. so glad the colour is so ceria and not so semak.. hehe alhamduliLLAH

Time tgh sibuk mengerjakan blog ni, si pipah suh buat bende yang same gak utk die.. tolong die tukar template.. alkisah kerana die pun tak berapa reti menukar template blog (mcm aku gak sebenarnye).. dah siap kami tukar template, die plk suh masukkn bckground music lagu nancy ajram - mila.. Allah... jam aku ngn makcik nih.. aku pun iye kan je la dah die pun beria, aku pun tak berani nk tolak huhu (tk smpi hati sbnrnye). aku igtkan senang.. huhu hmmm boleh tahan gak complicatednye.. -for first timers mcm aku mmg la.. huhu dok mengerjakan bende tu sambil men facebook, betulkan blog aku sekali mau nk dekat kul 4 gak la baru setel.. ngeh2 ni kpl dok tgh biol sebab tido lambat gile malam tadi. seriously klu si pipah tak suh aku buat bende alah tu malam tadi mmg kul 2 aku dah bum .... ngantuk kot.. uhu..

Bile dah siap (wlupun aku tak berapa confident boleh buat - susah kot..)dengan hasil yang aku kire boleh dibanggakan (tak bek tul riak - penghargaan utk diri sendiri setelah berhempas pulas hehe =P) seronok mmg tak terkata, dalam ngantuk tak terkata tu, rasa sgt puas dan lega... thanks to afeefah - walaupun mcm2 yang ko mintak buat, byk bende yang sy belajar malam tadi.. (^_^) thank you! naseb bek ko teman aku pipah sampai siap, klu tak mmg nk kene gigit la ko.. haha so this is the hasil ;)

Owh it's already khamis dah.. kejapnye masa berlalu, hmmmm assignment ape pun tak buat lagi.. bc buku? huuuu walaupun midterm smpi 3 rite after habis cuti tapi buku baru menyentuhnya dan menengoknya shj la yg aku buat, baca nye belum lagi.. besok nk ke kuantan dah.. uhu bile masanye laa aku nk study nih?



walaupun study itu mmg mebosankan tapi nk taknk kene study gak.. klu tak baik tak yah masuk u... huuuu chayok2!

5 ulasan:

afeefah sza berkata...

hahaha..thanx a lot huda..
dia kena buli la semalam.. (^-^)

Nurhuda Ramli berkata...

to afeefah: haha sama2.... nsb bek la ko tmn smpi kul 4 pah.. klu tak seminggu la agaknye baru tercapai hajat ko nk letak lagu tuh hehe

fiqhullughah berkata...

hehe..itu yg korg dok berjam2 kat or la ye..ush2x..hehehe..xpela puas hati dh kan?hu cte study,aku pn xbkak bku lg la kak..adooooiii..takoot beb!hahhaa

Badrul Aini Sha'ari berkata...

Salam perjuangan...

da tukar layout ni rajin2 la update...

nak tolong update blog kelab pon boleh...

http://arabidebate.blogspot.com
p/s: che pah, template blog sme ngan kak wid nye...

Nurhuda Ramli berkata...

ahaha bad ye ye i'Allah aku update selalu, utk debate club pun aku berbesar hati nk update.. it's an honor huhu